ДБР проводить обшуки через неналежний митний контроль літака, який вилетів із Києва до Запоріжжя

ДБР проводить обшуки через неналежний митний контроль літака, який вилетів із Києва до Запоріжжя

Дії посадовців митниці могли зашкодили державним інтересам України, заявили в ДБР

Проводяться санкціоновані обшуки в приміщеннях митного посту «Аеропорт «Київ» (Жуляни), в приміщеннях Запорізької митниці ДФС та митного посту «Запоріжжя-аеропорт»

Слідчі Державного бюро розслідувань перевіряють факти можливого зловживання службовим становищем посадовими особами Київської митниці ДФС.

Про це 30 липня повідомляє пресслужба ДБР.

«За попередньою інформацією, повітряне судно вилетіло з аеропорту «Київ» та прямувало в аеропорт «Запоріжжя». На митному пості Київської митниці ДФС літак не пройшов належний митний контроль, за можливого сприяння посадових осіб митниці. Такі дії посадовців митниці могли зашкодили державним інтересам України», - заявили в ДБР.

Зазначається, що наразі проводяться санкціоновані обшуки в приміщеннях митного посту «Аеропорт «Київ» (Жуляни), в приміщеннях Запорізької митниці ДФС та митного посту «Запоріжжя-аеропорт».

Проводиться досудове розслідування за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.364 КК України (зловживання владою або службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки).

Нагадаємо, у Міжнародному аеропорту Запоріжжя у вересні розпочнуться ремонтні роботи, у зв’язку з чим летовище перестане обслуговувати авіарейси.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: