Депутат від БПП звинуватив колегу з «Народного фронту» у телевізійному рейдерстві та зв'язках із «кумом-ФСБшником»

Депутат від БПП звинуватив колегу з «Народного фронту» у телевізійному рейдерстві та зв'язках із «кумом-ФСБшником»
Лещенко прокоментував сьогоднішню конфліктну ситуацію, що виникла між ним та Миколою Княжицьким

Лещенко про «Народний фронт»: спочатку руйнують економіку України корупцією, а потім з нею рішучо борються

Партія «Народний фронт» придумала, як пошити всіх у дурні та повернутися як зомбі з політичного кладовища. Тепер вони – «захисники інформаційного простору від країни-агресора». Про це у себе на сторінці у Facebook написав народний депутат від Блоку Петра Порошенка Сергій Лещенко, коментуючи сьогоднішню конфліктну ситуацію, яка виникла між ним та Миколою Княжицьким («Народний фронт»).

«Спочатку руйнують економіку України корупцією, послаблюють обороноздатність, беруть хабарі від країни-агресора, а потім з нею рішучо борються. Телевізійний рейдер Княжицький придумав геніальну комбінацію, яка дозволить ще й копійку заробити. Відчувається школа кума – агента ФСБ Сівковича», – зазначив він.

Нагадаємо, сьогодні після провального голосування за законопроект №4303, який пропонує заборонити виступати в Україні російським артистам, котрі не засудили агресію РФ, Княжицький звинуватив Червакову та Сергія Лещенка (обидва – нардепи від БПП) у підігруванні «олігархічним силам». Він зазначив, що не ходитиме на засідання ВР, «доки ми не покажемо, хто в цій залі виступає проти України і проти українців, хто спекулює і бреше на користь Льовочкіним, Фірташам та іншим корупціонерам на користь негідникам, олігархічній більшості, яка розкрадала країну 25 років, а зараз сидить і через таких «попок», як Лещенко, тут гавкає, через таких негідників, як Червакова, яка з «Інтера» не вилазить».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: