Нардепам, незважаючи на прогули, у вересні виплатили 2,2 млн грн надбавок за інтенсивність праці

Нардепам, незважаючи на прогули, у вересні виплатили 2,2 млн грн надбавок за інтенсивність праці
Парламентарі отримали у вересні 55,8 тис. грн - доплату за ранг

Загальний обсяг нарахованої у вересні зарплати депутатам становив понад 6,6 млн грн

Депутати Верховної Ради отримали у вересні понад 2,2 млн грн надбавок за інтенсивність праці. Про це йдеться у відповіді апарату парламенту, пишуть «Українські новини».

Крім того, парламентарі отримали у вересні 55,8 тис. грн як доплату за ранг. Крім того, 33,1 тис. грн становила надбавка депутатам за вчений ступінь, а ще 1,3 тис. грн – надбавка за використання іноземної мови. Загальний обсяг нарахованої у вересні зарплати депутатам становив понад 6,6 млн грн.

Нагадаємо, під час позачергового засідання ВР (скликаного на прохання Петра Порошенка) голосування за звільнення суддів через порушення присяги відбувалося дуже важко через недостатню кількість присутніх у залі. Цікаво, що на засіданні була присутня приблизно половина депутатів фракції БПП.

Перед тим, 21 вересня, розлючений спікер Парубій провів рейтингове голосування на присутність народних депутатів у залі. «За» проголосували 249 депутатів. Результати голосування було опубліковано на сайті парламенту та у газеті «Голос України».

Парубій обіцяв публікувати списки прогульників ще з 7 вересня.

10 травня Парубій підписав розпорядження про зняття заробітної плати з нардепів, котрі не відвідують пленарні засідання.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: