Депутат Скорик: Рабінович служить владі

Депутат Скорик: Рабінович служить владі
Скорик: Рабінович доніс владі в майже рідне йому СБУ на колегу по опозиції

Народний депутат від «Опозиційного блоку» Микола Скорик розкритикував нардепа і лідера партії «За життя» Вадима Рабіновича

Народний депутат від «Опозиційного блоку» Микола Скорик висловив своє ставлення до вчинків нардепа і лідера партії «За життя» Вадима Рабіновича.

«Ворнінг товариші! Не просто МуРа - МРаКа! В історії зі зрадником і перебіжчиком Рабиновичем два нових повороту. Перший - чому МРаКа? На арені піаруслуг з'явився хтось Кацман. Він працює піарником Рабіновича і, будемо пильні, від імені і за дорученням поширює в ЗМІ брехню Рабіновича проти української опозиції. Другий поворот цікавіше. Зрадник і перебіжчик Рабінович став ... донощиком. Сьогодні він сам повідомив, що доніс владі, якій служить, на нд з «Опозиційного блоку» Сергія Льовочкіна, якому зобов'язаний своїм мандатом депутата», - написав він у Facebook.

Також Скорик звернув увагу на те, що «після переходу Рабіновича на службу влади він добре заробив (мова йде про публікацію в ЗМІ повідомлень про те, що Рабінович за 12 мільйонів доларів збирається купити землю на одному з Карибських островів під будівництво будинку), та ще його стало хвалити СБУ».

«А тепер Рабінович доніс владі в майже рідне йому СБУ на колегу по опозиції. Загалом підлість персонажа не має кордонів», - вважає представник «Опозиційного блоку».

Нагадаємо, народний депутат Рабінович провідав українця Миколу Карпюка в тюрмі «Владимирский централ». Відео їх спілкування політик виклав на сторінці в соціальній мережі Facebook.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: