Депутат вимагає очистити владу від людей Яценюка

Депутат вимагає очистити владу від людей Яценюка
Фото з відкритих джерел

«Маятник люстрації» має торкнутися й оточення екс-прем'єра, вважає Сергій Каплін

Народний депутат України, секретар комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони, голова «Партії простих людей» Сергій Каплін заявив про необхідність очищення влади від людей з команди екс-прем'єр-міністра Арсенія Яценюка.

Про це політик написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

«Минулого року я звертався до РНБО та ГПУ із запитом провести розслідування, чому Яценюк з «Украерорухом» закрили очі на «відкрите небо» над зоною військових дій. Щоб не втрачати дохід від 700 рейсів, їх просто пустили вище. Трибуналу через ці смерті заслуговує і Путін, і ті, хто, попри ризики, допустив трагедію заради наживи. Жадібність, непрофесіоналізм і погоня за грошима вбивають імідж України у світі», - написав політик.

Каплін виступив за необхідність перезавантаження влади.

«Нам потрібна рекапіталізація країни через перезавантаження влади та очищення від людей Яценюка. Маятник люстрації повинен відхилитися в бік тих, хто винен у загубленій репутації та втраті територій, соціальному геноциді та економічній катастрофі», - заявив Каплін.

Політик також повідомив про підготовку змін до закону про очищення влади.

«Ми вже готуємо зміни до закону про люстрацію - він повинен стосуватися й оточення Яценюка. Вони повинні бути не лише звільнені, а й жорстоко покарані», - резюмував Каплін.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: