Депутат з Опоблоку стверджує, що Льовочкін підкупив соціологів

Депутат з Опоблоку стверджує, що Льовочкін підкупив соціологів
Медіапорт

Рабінович обвинуватив колишнього голову адміністрації Януковича у впливі на результати соцдосліджень.

Народний депутат від Опоблоку Вадим Рабінович стверджує, що результати нещодавно оприлюднених соціологічних досліджень не відповідають дійсності, оскільки до їх проведення причетні колишні «регіонали». Про це політик заявив в ефірі програми «Люди. HardTalk.Live» з Наталією Влащенко на телеканалі «112 Україна», відповідаючи на питання про останні результати соціологічних досліджень щодо рейтингів можливих кандидатів у президенти України.

«Я не знаю такого опитування, я знаю що його регіони, здається, робили. Там є такий симпатичний керівник служби, я його завжди бачив у Льовочкіна в кабінеті, він стояв і чекав, поки йому що-небудь винесуть. Це смішне опитування. Я ще бачив вчора опитування, де взагалі перемагає Каплін на виборах», - іронізує Рабінович.

«Давайте говорити серйозно. Є чотири служби в країні, які реально можна вважати соціологією, і то з великою натяжкою. Все решта - це навіть не соціологія, її немає сенсу обговорювати. Краще підіть на базар і запитайте у бабусь. Тому я вважаю, що соціологія сьогодні стала така ж продажна, як і все інше. Довіряти ми повинні тому, що бачимо, чуємо, розуміємо, плюс незалежним джерелам. Але точно не соціології, яку «Інтер» терміново передає з ранку. Я сміюся над цим», - підсумував народний депутат.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: