Депутати з’їздили на проводи і з’ясували, що Гройсман бреше

Депутати з’їздили на проводи і з’ясували, що Гройсман бреше
Руслан Сидорович

Парламентарі після поїздок у поминальні дні виявили, що в Україні таки погані дороги

Сьогодні під час погоджувальної ради народні обранці висловили обурення станом українських доріг. Так, парламентар від «Самопомочі» Руслан Сидорович зауважив:

«Вчора християни східного обряду в України святкували провідну неділю. Як ви думаєте, що спільного між провідною неділею і шиномонтажем? Я скажу - це українські дороги, на яких, згадуючи незлим тихим словом, наші громадяни проводили час як до цвинтаря так і назад».

Сидорович нагадав, що в бюджеті України у 2018 році на дороги передбачено 39,8 млрд грн, «які йдуть незрозуміло куди».

«Пройшло уже достатньо часу, щоб навести із цим лад. Стан українських доріг - це не тільки втрачені нерви і кошти на ремонт коліс. Це - відсутність інфраструктури, це відсутність бізнесу», - додав він.

Як повідомлялось, 2 квітня прем'єр-міністр Володимир Гройсман повідомив про початок в Україні сезону дорожніх робіт, що передбачає, серед іншого, також перевірку якості вже готових магістралей. «Хочеться звернути увагу на якість виконаних робіт - поточний та капітальний ремонт, у тому числі. Крім того, порядок на дорогах, відмінна робота на наших вагових комплексах - принципово важливий питання. Контроль треба забезпечити», - зазначав він.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: