Десант із РФ прибув воювати під Широкиним - розвідка

Десант із РФ прибув воювати під Широкиним - розвідка

Терористи проводять ротацію та посилюють передові підрозділи

Російські військовослужбовці з бригади спецпризначення повітряно-десантних військ прибули для розвідки боєм поблизу Широкиного Донецької області.

Про це йдеться в повідомленні ГУР Міноборони в четвер.

Зазначено, що противник проводить ротацію та посилення передових підрозділів, а також поповнення боєкомплекту й паливно-мастильних матеріалів на Сєвєродонецькому, Волноваському й Маріупольському напрямках.

«До району відповідальності 1-го мотострілецького батальйону (Комінтернове) 9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1-го АК прибув підрозділ 45-ї окремої бригади спеціального призначення (Кубінка, Московська обл.) повітрянодесантних військ ЗС РФ», - сказано в повідомленні.

«У взаємодії з розвідувальною ротою полку планується розвідка боєм із метою викриття системи вогню сил АТО в районах н.п.Водяне, Широкине. Аналогічні заходи були проведені 14 червня ц.р. в районі н.п.Павлопіль», - повідомляє відомство.

Також зазначено що 15 червня загинули 11 та поранено 13 військовослужбовців з особового складу з’єднань і частин 1-го (Донецьк) та 2-го (Луганськ) АК ЗС РФ.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: