Україна вимагає негайно розслідувати останні випадки обстрілів на Донбасі

Україна вимагає негайно розслідувати останні випадки обстрілів на Донбасі

Бойовики продовжують руйнувати інфраструктуру Донецької і Луганської областей, в тому числі, і щойно відновлені об'єкти залізниці

Українська сторона у тристоронній контактній групі щодо врегулювання ситуації на Донбасі констатувала ескалацію ситуації в зоні АТО і запропонувала негайно розслідувати всі останні випадки обстрілів.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила прес-секретар представника українського представника у контактній групі Дарка Оліфер.

«На жаль, ситуація з безпекою на Донбасі не поліпшується, навпаки - радикально погіршується. З 1 по 15 червня 2016 з позиціями ВСУ випущено 3340 мін і артснарядів, в тому числі і великих калібрів, заборонених мінськими угодами», - зазначила Оліфер.

З її слів, бойові дії продовжують руйнувати інфраструктуру Донецької і Луганської областей, в тому числі, і щойно відновлені об'єкти залізниці.

«Представники ОРДЛО як і раніше обстрілюють населені пункти, в тому числі, сьогодні вночі під вогнем була Красногорівка. У зв'язку з цим Україна запропонувала негайно розслідувати всі останні випадки обстрілів. Така задача підгрупи з безпеки спільно з представниками СЦКК», - зазначила Оліфер.

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: