Дії російських політиків призвели до загибелі 2263 українських військових – Луценко

Дії російських політиків призвели до загибелі 2263 українських військових – Луценко
Фото news.pn

Злочини російських політиків призвели до заподіяння матеріальних збитків Україні у вигляді знищення військової техніки, озброєння, іншого військового майна на загальну суму понад 1,3 трлн грн

Злочинні дії російських високопосадовців, яким було оголошено повідомлення про підозру, призвели до загибелі 2263 українських військовослужбовців, а також було завдано збитків на загальну суму понад 1,3 трлн грн. Про це сьогодні сказав на брифінгу генеральний прокурор України Юрій Луценко.

«Злочинні дії вказаних співучасників, які почалися з лютого 2014 року, призвели до загибелі не менше 2263 і поранення не менше 8393 військовослужбовців ЗСУ та інших військових формувань, а також заподіяння матеріальних збитків у вигляді знищення військової техніки, озброєння, іншого військового майна на загальну суму понад 1,3 трлн грн», – наголосив він.

Нагадаємо, 8 серпня ГПУ повідомила про підозру у скоєнні особливо тяжких злочинів проти основ національної безпеки України 18 високопоставленим чиновникам РФ, серед яких міністр оборони РФ Сергій Шойгу і радник президента Росії Сергій Глазьєв.

Крім того, за розв'язання війни проти України до кримінальної відповідальності притягнуто 39 росіян.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: