Дипломат розказав, як у Грузії сприйняли новину про позбавлення Саакашвілі українського громадянства

Дипломат розказав, як у Грузії сприйняли новину про позбавлення Саакашвілі українського громадянства
Михайло Саакашвілі

Як колишнього президента Саакашвілі критикували – посол України в Грузії

У Грузії доволі обережно коментували новину про позбавлення Михайла Саакашвілі українського громадянства. Про це в інтерв’ю «Главкому» розповів посол України в Грузії Ігор Долгов.

«Перед нашою розмовою я ще раз переглянув пресу. І можу сказати, що передусім вона писала саме про факт - позбавлення Саакашвілі українського громадянства. Коментарі, особливо, оціночні, фактично були прямими цитатами Саакашвілі та його оточення або базувалися на них. Діючі політики Грузії, депутати парламенту, посадові особи офіційних заяв з цього приводу не робили», - зазначив дипломат.

За словами Долгова, коментарі стосувалися не стільки позбавлення Саакашвілі громадянства, скільки його суперечливої особистості. «Інтерес був не до політичного чинника, а до особистості колишнього президента Грузії. Коли в медіапросторі з'явилося прізвище Саакашвілі, то всі коментарі швидше стосувалися його діяльності як колишнього президента, а не факту позбавлення громадянства України. Як колишнього президента, його критикували», - додав Долгов.

Детальніше читайте: Посол Ігор Долгов: Повірте, екстрадиція Саакашвілі під час візиту президента у Грузію не обговорювалась

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: