Грузинські чиновники обіцяють Саакашвілі миттєвий арешт та зручну камеру

Грузинські чиновники обіцяють Саакашвілі миттєвий арешт та зручну камеру
Мгебрішвілі прокоментував плани Саакашвілі щодо повернення на Батьківщину

Бурджанадзе – Саакашвілі: «Ти сядеш до в'язниці»

Чинний глава МВС Грузії Георгій Мгебрішвілі прокоментував плани екс-президента Грузії, глави Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі щодо повернення на батьківщину: «Тільки приїде – одразу ж візьмемо». Про це повідомляє інформагентство «Спутник-Грузия».

«Будь то Міхеїл Саакашвілі чи будь-який інший громадянин, поліція діятиме так, як визначено законом», – сказав Мгебрішвілі.

У свою чергу колишній прем'єр Грузії Бідзіна Іванашвілі уточнив, що для Саакашвілі вже готується «хороша, зручна камера». «Ми не дозволимо настільки шанованій людині нудитися в темниці або тунелі», – запевнив він.

Публічно зголосилася допомогти правоохоронцям доправити Саакашвілі до відділу поліції й екс-спікер Грузії Ніно Бурджанадзе. «Я хочу сказати Міхеїлу Саакашвілі: у тебе немає мужності приїхати в Грузію. Але якщо ти посмієш і повернешся в країну, я і всі ті люди, які стояли разом на акції 26 травня 2011 року (правоохоронці звинувачують Саакашвілі в силовому розгоні цієї акції), й інші такі ж, як ми, зустрінемо тебе і відведемо туди, де тобі якраз місце. Ти сядеш до в'язниці», – заявила Бурджанадзе.

«Саакашвілі готує в країні черговий державний переворот: на початку жовтня він на якийсь час залишить Одесу, де працює губернатором області, приїде до турецького міста Трабзон, розміститься в готелі біля турецько-грузинського кордону і буде звідти керувати «революційними діями», – запевняє лідер партії «Альянс патріотів» Ірма Інашвілі. І якщо ця «революція» вдасться, то перед Міхеїлом Саакашвілі відкриється дорога у велику грузинську політику.

Як відомо, проти Міхеїла Саакашвілі в Грузії відкрито чотири кримінальні справи. Одну з них – минулого тижня. Служби безпеки країни перехопили телефонну розмову, під час якої Саакашвілі нібито обговорює з деякими членами ЕНД (партія Саакашвілі) план проведення поствиборної революції в Грузії. «Я ніколи не обміняю інтереси Грузії, безпеку кожної людини на якісь особисті політичні амбіції», – відхрестився від «революції» Саакашвілі. Опоненти Міхо не вірять.

Нагадаємо, раніше Саакашвілі заявив, що планує повернутися до Грузії з главою Національної поліції України Хатією Деканоїдзе. Саакашвілі уточнив, що бачить її на посаді майбутнього глави МВС Грузії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: