Для «голодупого» Седюка прокуратура просить 240 годин громадських робіт

Для «голодупого» Седюка прокуратура просить 240 годин громадських робіт
Пранкер Віталій Седюк

Седюка звинувачують у хуліганських діях під час міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення 2017»

Прокуратура просить для пранкера Віталія Седюка, який під час «Євробачення-2017» вирвався на сцену і зняв штани, 240 годин громадських робіт. Про це повідомила на своїй сторінці в Facebook прес-секретар столичної прокуратури Надія Максимець.

Як повідомлялося, сьогодні Дніпровський райсуд Києва розглядає по суті справу Седюка. 15 травня Дніпровський райсуд Києва обрав Седюку запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання.

«У Дніпровському райсуді столиці завершилися дебати у процесі щодо пранкера В.Седюка, якого звинувачують у хуліганських діях під час міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення 2017». Прокурор під час дебатів попросив для правопорушника покарання у вигляді 240 годин громадських робіт. Суд пішов у нарадчу кімнату для прийняття рішення», - написала Максимець.

Нагадаємо, під час виступу Джамали чоловік із прапором Австралії вирвався на сцену і зняв штани. Фаната одразу ж зняли зі сцени. Незважаючи на інцидент, Джамала продовжила виступ.

Спочатку у соцмережах через прапор почали писати про те, що на сцену вибіг австралієць, але пізніше виявилося, що це скандальний журналіст Віталій Седюк. Після цієї витівки поліція затримала його.

Журналіст відомий тим, що в 2013 році «зіпсував» «Ґреммі», а наприкінці 2016-го розлютив Кім Кардаш'ян, намагаючись поцілувати її сідниці.

Віце-прем'єр-міністр Павло Розенко виступає за застосування штрафних санкцій до охоронної фірми, яка допустила витівку Седюка під час фіналу міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення-2017».

Зазначимо, організатори «Євробачення» запевнили: голодупий Седюк не становив небезпеку для оточуючих.

У суді Седюк заявив, що у нього, мовляв, симпатична дупа, то чом би її не показати. Суд обрав як запобіжний захід для пранкера Седюка особисте зобов'язання терміном на 60 днів.

Читайте також статтю: «Чи змогли б ми так?» «Євробачення-2017» очима іноземців

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: