До Росії приїде комісія з розслідування катастрофи МН-17

До Росії приїде комісія з розслідування катастрофи МН-17
фото bigmir.net

Члени комісії прибудуть до Москви, щоб залучити російське представництво до розслідування

Члени міжнародної слідчої групи, які вивчають обставини аварії літака MH-17 на Донбасі 17 липня 2014 року, через декілька тижнів прибудуть до столиці Російської Федерації. Про це  заявив голова російської делегації в Парламентській Асамблеї ОБСЄ Микола Ковальов, пише Інтерфакс

«Через тиждень-два збирається прибути до Москви міжнародна комісія, яка займається розслідуванням, з тим щоб встановити прямий контакт з російськими представниками - їх хочуть залучити до розслідування цього інциденту», - сказав Ковальов.

У свою чергу  у своєму виступі він послався на керівника голландської делегації на сесії Парламентської асамблеї ОБСЄ в Тбілісі, який заявив, що від російської сторони отримана не вся інформація щодо краху лайнера.

Ковальов також повідомив, що «на полях» Парламентської Асамблеї ОБСЄ відбулася зустріч російських парламентаріїв з делегацією Голландії, яка «вперто говорить про необхідність створення міжнародного трибуналу для розгляду питання про збитий MH-17».

Як відомо, «Боїнг 777» малайзійської авіакомпанії слідував за курсом «Амстердам-Куала-Лумпур». На його борту знаходилися 298 чоловік, всі вони загинули. З них 192 - піддані Нідерландів.13 жовтня 2015 року комісія Ради безпеки Нідерландів опублікувала доповідь, в якій стверджується, що літак був збитий ракетою класу «Земля-Повітря», запущеною російським зенітно-ракетним комплексом «Бук». Ракету запустили в районі 320 кв. км. на сході України. 
До міжнародної слідчої групи входять представники Австралії, Малайзії, України, Бельгії та Нідерландів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: