Доба на Донбасі: 15 обстрілів бойовиків, втрат серед сил АТО немає

Доба на Донбасі: 15 обстрілів бойовиків, втрат серед сил АТО немає
Зона АТО

Основна активність ворога фіксується на донецькому напрямку

У районі проведення АТО наприкінці минулої доби обстановка не зазнала суттєвих змін. У цілому російсько-окупаційні угруповання зменшили кількість обстрілів, проте й надалі основна активність ворога фіксується на донецькому напрямку. 

Як повідомляє прес-центр штабу АТО, вчора ввечері бойовики двічі упродовж декількох годин били з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по укріпленнях українських військ неподалік шахти Бутівка. Починаючи з 19 години і майже до опівночі противник із зрізних видів гранатометів та кулеметів обстрілював оборонців Авдіївки. З цієї ж зброї окупанти вели вогонь у районі Верхньоторецького. 

На приморському напрямку проросійські найманці ввечері двічі застосовували автоматичні і протитанкові гранатомети на підступах до Водяного. Також під ворожим вогнем з великокаліберних кулеметів опинились захисники Гнутового. 

На луганському напрямку зафіксований лише один обстріл. Близько 20 години бойовики били з гранатомету і стрілецької зброї по опорних пунктах української армії біля Щастя. 

Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 15 разів порушили режим тиші. Збройні сили України дев’ять разів вогнем із піхотного озброєння примушували противника дотримуватися перемир’я. Унаслідок бойових дій втрат серед військовослужбовців сил АТО немає, резюмували у штабі.

Нагадаємо, станом на 18:00 четверга бойовики зменшили інтенсивність обстрілів: п’ять порушень за день.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: