Доба на Донбасі: 29 ворожих обстрілів, трьох бійців АТО поранено

Доба на Донбасі: 29 ворожих обстрілів, трьох бійців АТО поранено
Бойовики в зоні АТО

Окупанти гатили вздовж усієї лінії розмежування

Наприкінці минулої доби обстановка в районі проведення АТО й надалі залишалась напруженою, проте повністю контрольованою українською армією. Вчора ворог активізував вогневі провокації фактично вздовж усієї лінії розмежування.

Як повідомляє прес-центр штабу АТО, найбільш гаряче в п’ятницю було на донецькому напрямку.

«Майже з 18 години і до опівночі бойовики били з гранатометів та кулеметів по оборонцях Авдіївки. Українські воїни жорстко відповідали противнику. У результаті цього протистояння, близько 19 години отримав поранення один наш військовослужбовець», - йдеться у повідомленні.

Також під вогонь піхотного озброєння окупантів ввечері потрапили опорні пункти ЗСУ біля Пісків, Зайцевого, шахти Бутівка та двічі неподалік Луганського. А у районі Троїцького ворог застосовував міномети калібру 120 міліметрів. 

На луганському напрямку неподалік Новоолександрівки внаслідок обстрілу бойовиків з великокаліберного кулемету отримав поранення ще один військовослужбовець сил АТО.

Крім того, з мінометів калібру 82 міліметри окупанти били на підступах до Трьохізбенки. А увесь спектр піхотного озброєння застосовували біля Станиці Луганської, Новозванівки, Валуйського.

На приморському напрямку ввечері під вогнем проросійських найманців опинилися українські укріплення на околицях Талаківки і Тарамчука.

Загалом від початку доби російсько-окупаційні угруповання 29 разів порушили перемир’я.

«Сили АТО 17 разів, переважаючим вогнем, жорстко примушували ворога до миру. Внаслідок бойових дій троє наших військових отримали поранення», - резюмували у штабі.

Нагадаємо, за інформацією голови Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павла Жебрівського, терористів в зоні АТО гине майже втричі більше, ніж українських військових.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: