Доба на Донбасі: понад три десятки обстрілів, є поранені бійці

Доба на Донбасі: понад три десятки обстрілів, є поранені бійці
Українські військові

Бойовики 11 разів застосовували 122-мм артилерію, 120 та 82-мм міномети

Упродовж минулої доби, 13 червня, ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишалася складною та контрольованою. На всій лінії зіткнення тривали інтенсивні бойові дії. 

Як повідомляє прес-центр операції Об'єднаних сил, російсько-окупаційні війська 33 рази порушували режим припинення вогню, з яких 11 разів застосовували 122-мм артилерію, 120 та 82-мм міномети. Підрозділи Об’єднаних сил вели активну оборону та давали адекватну відповідь противнику.

На Луганщині, в районах населених пунктів Новотошківське, Новоолександрівка та Новозванівка, противник безрезультатно намагався витіснити українські підрозділи з вигідних оборонних позицій. На горлівському напрямку інтенсивні бойові дії тривали переважно із застосуванням стрілецької зброї в районах населених пунктів Гладосове та Зайцеве.

На донецькому, в районі міста Авдіївка, ворог вдався до ведення вогню з мінометів. На маріупольському напрямку активні бойові дії тривали в районах населених пунктів Талаківка та Водяне.

Під час бойових дій четверо українських бійців отримали поранення. Поранених оперативно доставлено до шпиталю, їхньому життю нічого не загрожує.

За даними розвідки, знищено одного та поранено п'ятьох окупантів російсько-терористичних військ. 

Впродовж ночі поточної доби, 14 червня, противник один раз застосував важке озброєння по наших позиціях з району населеного пункту Докучаєвськ.

Нагадаємо, у середу, 13 червня, на Сумщині у с.Підопригори Лебединського району похоронили 21-річного бійця, який загинув на Донбасі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: