Доба в АТО: Бойовики здійснили 22 обстріли, поранений боєць ЗСУ

Доба в АТО: Бойовики здійснили 22 обстріли, поранений боєць ЗСУ

Терористи не дотримуються режиму припинення вогню

Бойовики терористичних організацій «Л-ДНР» 20 разів обстрілювали позиції українських військових, в результаті один боєць ЗСУ отримав поранення. Про це йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО на Донбасі на сторінці у соцмережі Facebook.

«У першу половину доби режим повного припинення вогню бойовиками російсько-окупаційних військ не дотримувався. Станом на 18.00 зафіксовано 22 обстріли українських опорних пунктів.

Зокрема на Донецькому напрямку із заборонених Мінськими угодами 120 мм мінометів агресор обстріляв наші позиції поблизу населеного пункту Бердянське.

Також міномети калібру 82 мм, великокаліберні кулемети та озброєння БМП противник застосував в районі Пісків, гранатомети різних систем поблизу Лебединського, Водяного та Шахти «Бутівка», протитанковий ракетний комплекс – неподалік Широкиного, а великокаліберні кулемети – по оборонцях Гнутового, Новотроїцького та Опитного. Крім цього, під вогонь з озброєння БМП потрапили захисники Гнутового, зі стрілецької зброї – Авдіївки, Павлополя, Красногорівки та Новотроїцького, а позиції під Водяним – обстрілював ворожий снайпер», - йдеться у повідомленні.

На Луганському напрямку від початку доби зберігалася тиша.

«Внаслідок ворожого вогню один український захисник зазнав поранення. Постраждалого воїна доправлено до лікувального закладу та надано медичну допомогу», - повідомили у штабі.

Нагадаємо, 26 березня Тристороння контактна група в столиці Білорусі (Мінськ) домовилася про встановлення ще одного перемир'я з 30 березня.

Крім того, минулої доби обстановка на лінії зіткнення суттєвих змін не зазнала.Російсько-окупаційні війська продовжували порушувати режим тиші, застосовуючи, зокрема, артилерійські системи калібру 122 мм та важкі міномети.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: