Доба в АТО: українські війська втрат не зазнали

Доба в АТО: українські війська втрат не зазнали

На луганському напрямку інтенсивність обстрілу з боку бойовиків була досить низькою, а на донецькому – високою

За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі загиблих і поранених серед українських військових немає. Про це повідомив сьогодні на брифінгу речник Міністерства оборони України з питань АТО Олександр Мотузяник.

«За минулу добу в результаті бойових дій українські війська втрат не зазнали: жоден українських солдат не загинув і не був поранений», - сказав він.

Мотузяник повідомив, що вчора на луганському напрямку інтенсивність обстрілу з боку бойовиків була досить низькою, а на донецькому – досить високою. Проте важке озброєння противник не застосовував. 

За минулу добу бойовики на Донбасі 24 рази відкривали провокативний вогонь по позиціях сил АТО.

«Главком» також повідомляв, що вчора бойовики гатили з танків та БМП поблизу Мар’їнки.

Нагадаємо, Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ виявила на окупованих територіях Донбасу гаубиці, танки, військові вантажівки та іншу бронетехніку бойовиків.

Нещодавно канцлер Німеччини Ангела Меркель та президент Франції Еммануель Макрон закликали Росію та Україну докласти більше зусиль для повного припинення вогню на сході України.

Президент України Петро Порошенко підкреслив, що доручив керівництву ЗСУ продовжувати дотримуватися оголошеного режиму тиші.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: