Дощі та туман в Україні: стало відомо про стан доріг

Дощі та туман в Україні: стало відомо про стан доріг

Туман зранку в середу спостерігається в 11 областях

Станом на 06-00 30 січня опади у вигляді невеликого дощу у Закарпатській, Кіровоградській, Миколаївській, Полтавській, Сумській, Харківській, Чернівецькій областях. Спостерігається туман у Вінницькій, Волинській, Житомирській, Івано-Франківській, Київській, Львівській, Одеській, Рівненській, Тернопільській, Хмельницькій та Черкаській областях.

Про це повідомляє Державне агентство автомобільних доріг України.

На перевальних ділянках доріг без опадів, окрім Яблунецького перевалу - дощ. Стан покриття переважно мокре, на Вишківському та Ужоцькому перевалах – місцями засніжене.

Стан покриття на а/д державного значення у Луганській та Чернігівській областях засніжене. У Донецькій та Рівненській – місцями ожеледиця.

«В областях, де у вихідні спостерігались опади, виконуються роботи з повної розчистки проїзної частини доріг від снігу, здійснюється їх обробка протиожеледними матеріалами», - заявили в Укравтодорі.

Проїзд усіма ділянками доріг державного значення забезпечено, заторів не зафіксовано.

Для оперативного забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожніми організаціями задіяно в роботі 346 одиниць техніки та 556 робітників.

Прогноз від Укргідрометцентру на 30 січня - невеликий дощ, у західних областях з мокрим снігом. У більшості областей туман, на дорогах місцями ожеледиця.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: