ДТП із сином Шуфрича: у Авакова обіцяють об’єктивне розслідування

ДТП із сином Шуфрича: у Авакова обіцяють об’єктивне розслідування

Радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко відзначив, що Нестор Шуфрич-молодший не намагався втекти із місця ДТП

Радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко заявив, що поліція об'єктивно і неупереджено проведе розслідування ДТП, яке у центрі Києва ввечері 26 серпня скоїв син народного депутата Нестора Шуфрич Нестор-молодший. Про це він пообіцяв на Facebook.

«Поліція об'єктивно і неупереджено проведе розслідування і передасть матеріали слідства до суду для винесення справедливого вироку. Не дивлячись на партійну приналежність і політичну позицію і … Шуфрича», - написав він.

Геращенко звернув увагу, що у порівнянні із іншим резонансним ДТП, яке скоїв олігарх Петро Димінський, син Шуфрича, як заявив сам парламентар, не намагався втекти із місця аварії.

«У другому випадку (у ДТП із Шуфричем-молодшим – ред.) вирок буде м'якшим не тільки тому, що потерпілий залишився живим, (дай бог йому здоров'я) але і тому, що винуватець ДТП не робив спроби приховати істину, не намагався видавати за себе іншу людину. Упевнений, що суд це врахує. За збиток нанесений водієм, ким би він не був, повинен нести відповідальність він сам. А чи не фунт і не стрілочник», - наголосив радник Авакова.

Нагадаємо, Нестор Шуфрич-молодший на пішохідному переході скоїв наїзд на перехожого, постраждалий з численними травмами був госпіталізований.

Постраждалому першу допомогу надав син головного рабина України Моше-Реувена Асмана Мендель Асман.

Поліція повідомила про деталі розслідування ДТП із сином Шуфрича.

Читайте також інтерв’ю Нестора Шуфрича «Главкому» «Нестор Шуфрич: Студентський Майдан був розробкою Банкової».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: