ДТП на Житомирщині: суд відправив власника маршрутки під домашній арешт

ДТП на Житомирщині: суд відправив власника маршрутки під домашній арешт
Петро Луцик – власник маршрутки, яка потрапила у масштабну аварію у с. Глибочиця


Фото: Житомир онлайн

Підозрюваний свою провину не визнав

У Житомирі суд обрав запобіжний захід для власника мікроавтобуса, де під час аварії загинуло 10 осіб, у вигляді утримання під домашнім арештом. Про це повідомляє місцевий портал «Житомир online». 

«Петру Луцику - власнику маршрутки, яка потрапила у масштабну аварію в с. Глибочиця, - житомирський суд обрав запобіжний захід у вигляді утримання під домашнім арештом на 2 місяці», - йдеться у повідомленні.

Як передає портал, чоловікові стало зле в залі суду і для нього викликали лікарів швидкої допомоги. 

Під час слухання стало відомо про технічні несправності транспортного засобу. Прокурор стверджував, що в мікроавтобусі під час поїздки відмовили гальма. Підозрюваний відкидав цю інформацію і свою провину не визнав. 

Власнику інкримінують ст. 287 («Випуск в експлуатацію технічно несправних транспортних засобів або інше порушення їх експлуатації»).

Нагадаємо, 20 липня в Україні сталися дві масштабні смертельні ДТП з маршрутками: у Миколаївській області в аварії загинули п’ятеро громадян Білорусі, на Житомирщині внаслідок ДТП загинули 10 людей, ще 10 госпіталізовані.

Також на Хмельниччині у ДТП за участю вантажівки та легкового авто загинула родина з трьох осіб та ще одна дитина травмована.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: