Джекі Чану несподівано дали «Оскара»

Джекі Чану несподівано дали «Оскара»
Актор Джекі Чан

Актор не сподівався отримати нагороду, хоча й знявся в більш як у 200 фільмах

Актор і майстер східних єдиноборств Джекі Чан неочікувано для себе отримав почесний "Оскар" за видатний внесок у кінематограф.

Про це інформує ТСН із посиланням на повідомлення Американської академії кіномистецтв.

«Джекі Чану вручили цю нагороду 12 листопада на церемонії у розважальному комплексі Hollywood and Highland Center в Лос-Анджелесі», - зазначається в Твітері Американської кіноакадемії.

62-річний актор, незважаючи на свою тривалу кар'єру в кінематографі, не очікував отримати престижний «Оскар».

«Я ніколи не міг собі уявити, що отримаю таку нагороду. Я досі пам'ятаю той момент, яким я найбільше пишаюся, коли отримав нагороду за бойову хореографію. У той час я не знав багато про режисуру, я просто знав, як послідовно поставити бойові сцени і трюки. Отримання цієї почесної нагороди, своєю чергою, підняло мої почуття на новий рівень», - сказав Джекі Чан виданню AP.

Нагадаємо, Джекі Чан - один з найпопулярніших героїв бойовиків у світі, він відомий своїм акробатичним бойовим стилем, комедійним даром, а також використанням найрізноманітніших «підручних засобів» у боях. У кіно він з 12 років.

Джекі Чан знімався у таких відомих фільмах, як «П'яний майстер», «Обладунки Бога», «Шанхайські лицарі», «Навколо світу за 80 днів» та багатьох інших.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: