Екс-глава ФБР уклав контракт на 2 млн доларів на книгу про свою кар'єру

Екс-глава ФБР уклав контракт на 2 млн доларів на книгу про свою кар'єру

Комі має намір опублікувати розповіді про«найвищі ставки» за останні 20 років в історії США

Колишній директор Федерального бюро розслідувань США Джеймс Комі уклав контракт на 2 млн доларів з видавництвом Flatrion Publishing на книгу про свою кар'єру.

Про це передає The Guardian з посиланням на заяву видавця.

«Його (Комі, - ред.) книга обіцяє розповісти нам про ці незвичайні моменти історії, і показати, як ці лідери вели себе під тиском», - повідомили Flatrion Publishing.

Також повідомляється, що Комі має намір опублікувати у своїй книзі розповіді про «найвищі ставки» за останні два десятиліття в історії США, а також розповісти невідомі подробиці свого приватного життя та кар'єри.

Нагадаємо, президент США Дональд Трамп в чергове розкритикував розслідування щодо можливого втручання Росії у вибори американського президента, назвавши це фальшивкою.

У Конгресі США триває розслідування можливого втручання Росії у минулорічні вибори американського президента. Аналогічне розслідування проводить і ФБР. Розпочате також незалежна від адміністрації розслідування щодо цього. Його курує Роберт Мюллер, якому надали право розслідувати дії президента, якщо для цього будуть підстави.

Адвокати президента США Дональда Трампа заявили, що він не є фігурантом цього розслідування.

Нагадаємо, син президента США оприлюднив електронну переписку, з якої випливає, що росіяни пропонували йому компрометуючу інформацію про Гілларі Клінтон.

«Главком» також повідомляв, що президент США Дональд Трамп схвально відгукнувся про вчинок свого сина Дональда Трампа-молодшого, який опублікував листування щодо зв’язків з Росією.

Раніше Дональд Трамп-молодший після скандалу через його зустріч з російським юристом заявив, що готовий надати наявну в нього інформацію сенаторам Конгресу США.

Син президента США заявив, що не сказав батькові про свою зустріч з російським юристом Наталією Весельницькою, яка обіцяла допомогти з виборчою кампанією.

Газета The New York Times повідомляла, що Дональд Трамп-молодший погодився зустрітися з російським адвокатом Наталею Весельницькою, бо вона обіцяла передати компромат на Гілларі Клінтон.

Читайте також статтю: «Трамп і імпічмент: хто кого?»


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: