Син Трампа опублікував переписку щодо російського компромату на Клінтон

Син Трампа опублікував переписку щодо російського компромату на Клінтон
Дональд Трамп-молодший

Росіяни пропонували команді Трампа компрометуючу інформацію про Гілларі Клінтон

Син президента США  оприлюднив електронну переписку, з якої випливає, що росіяни пропонували йому компрометуючу інформацію про Гілларі Клінтон.

Переписка опублікована на його сторінці в Twitter.

Йдеться про його листування з британським журналістом і продюсером Робом Голдстоуном, через якого російський адвокат Наталія Весельницька зв'язалася з ним.

У листуванні йдеться, що Роб Голдстоун повідомив Трампу-молодшому про наявність компрометуючих документів про зв'язок кандидата в президенти від Демократичної партії Гілларі Клінтон з РФ на прохання Еміна Агаларова, сина російського бізнесмена і власника групи компаній Crocus Group Араза Агаларова.

Згідно тексту листа Голдстоуна, генпрокурор РФ зустрівся з Аразом Агаларовим і повідомив тому про наявність подібної компрометуючої інформації.

Тема електронного листа від Голдстоуна вказана як «Росія - Клінтон, конфіденційна інформація».

«Це частина кампанії російської влади з метою допомогти Трампу перемогти на виборах», - йдеться в тому ж листі Голдстоуна до Трампа-молодшого.

Нагадаємо, син президента США Дональд Трамп-молодший після скандалу через його зустріч з російським юристом заявив, що готовий надати наявну в нього інформацію сенаторам Конгресу США.

Раніше газета The New York Times повідомляла, що Дональд Трамп-молодший погодився зустрітися з російським адвокатом Наталею Весельницькою, бо вона обіцяла передати компромат на Гілларі Клінтон.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: