Ердоган заявив, що зосередиться на питаннях економіки

Ердоган заявив, що зосередиться на питаннях економіки
Реджеп Таїп Ердоган

Лідери Туреччини і РФ в телефонній розмові обговорили комплекс двосторонніх питань

Уряд Туреччини має намір зосередитися на досягнення відповідних економічних показників і проведення реформ після перемоги Реджепа Ердогана на виборах президента країни в неділю. Про це повідомляє інформаційне агентство Reuters.

Про це заявив головний радник із економічних питань очільника Туреччини Джеміль Ертем. Так радник Ердогана наголосив на тому, що принципово важливим є збереження незалежності центрального банку країни. При цьому центробанк має діяти відповідно до потреб і реалій. Зі свого боку уряд, за словами Джеміля Ертема, має займатися перш за все питаннями бюджетної дисципліни. 

Паралельно із цим світові лідери продовжили вітати Реджепа Ердогана із перемогою на виборах. У рамках вітальної телефонної розмови лідери РФ і Туреччини обговорили питання поглиблення співпраці і покращення відносин між двома країнами. Окремо Володимир Путін і Реджеп Ердоган зосередилися на співпраці по регіональним питанням, в тому числі мирному процесі в Сирії.

25 червня стало відомо, що за підсумками підрахунку більшості голосів на виборах в Туреччині переміг чинний президент Реджеп Таїп Ердоган.

Нагадаємо, президент України Петро Порошенко привітав Ердогана з переобранням на посаду президента Туреччини.

Читайте також: Вибори у Туреччині. «Надзвичайний» тріумф Ердогана

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: