ФБР надасть Конгресу США компрометуючі документи про зв'язки Трампа із Росією

ФБР надасть Конгресу США компрометуючі документи про зв'язки Трампа із Росією
Фото: cnn.com

35-сторінкове досьє стало центральним пунктом розслідування Конгресом США втручання Москви в американські вибори

Документи, пов'язані із зібраним колишнім британським агентом Стілом досьє про зв'язки Трампа з Росією, будуть передані Конгресу США. ФБР пообіцяло зробити це в найближчі дні.

Федеральне бюро розслідувань США (ФБР) має намір до початку листопада надати Конгресу документи, які мають відношення до досьє, присвяченого зв'язкам глави Білого дому Дональда Трампа з Росією.

Про це заявив спікер Палати представників Конгресу США Пол Райан на прес-конференції 26 жовтня, як повідомляє DW.

«ФБР зв'язалася з нами вчора ввечері. Воно повідомило нас, що виконає наш запит і надасть запитані Конгресом документи до наступного тижня. Ми сподіваємося, що ФБР виконає свою обіцянку», - сказав Райан.

Раніше The Washington Post писала, що виборчий штаб колишнього кандидата в президенти США Хілларі Клінтон та Національний комітет Демократичної партії (DNC) фінансували складання компрометуючого досьє на Дональда Трампа — суперника Клінтон на виборах.

35-сторінкове досьє, підготовлене колишнім співробітником британської спецслужби MI6 Крістофером Стілом, який раніше працював у Росії, стало центральним пунктом розслідування Конгресом США втручання Москви в американські вибори. У ньому міститься компрометуюча Трампа інформація особистого, політичного та фінансового характеру, частково нічим не підтверджена. Сам президент США назвав досьє фальшивкою.

Раніше повідомлялося, що у США протестувальник закидав Трампа прапорами Росії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: