Фесенко закликав «Самопоміч» не брехати про вибори на Донбасі

Фесенко закликав «Самопоміч» не брехати про вибори на Донбасі

Експерт зазначив, що мав надто завищені очікування щодо цієї політичної сили

Більшість депутатів парламентської фракції «Самопомочі» виявились найбільш системними і професійними у роботі в комітетах. Таку думку в розмові з «Главкомом» висловив голова правління Центру прикладних політичних досліджень «Пента» Володимир Фесенко.

«Я маю суб’єктивне ставлення до фракції «Самопоміч», до якої в мене були певні завищені очікування, бо вони найбільш нові з усіх політичних сил. Мені не подобається їхній специфічний іноді демократичний, іноді консервативний популізм. Особливо в ставленні до Мінських угод», - зазначив він.

Усі останні тижні, нагадав експерт, нас накручували, що от-от буде голосуватись законопроект про вибори на Донбасі.

«А якщо він не буде проголосований, ми вибачення почуємо? Бо це була відверта брехня й політтехнологічна маніпуляція. Безумовно, «Самопоміч» виражає настрої частини населення й навіть свою щиру позицію. Але якщо щиро, то давайте не брехати. Усі знають, хто займається цим законопроектом, тож звертайтесь до нього як до першоджерела», - сказав Фесенко.

Також від зазначив і позитивні сторони роботи «Самопомочі».

«Більшість депутатів «Самопомочі» виявились найбільш системними і професійними у роботі в комітетах. Також мене приємно вразила дисципліна «Народного фронту» на тлі інших, хоча ми й часто критикуємо цю фракцію», - зазначив він.

Більше читайте в статті «Главкому» - «Рада-8. Зради та перемоги».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: