Фейгін розповів, коли погодить дату зустрічі Сущенка з сім'єю

Фейгін розповів, коли погодить дату зустрічі Сущенка з сім'єю
Роман Сущенко

Рідні журналіста незабаром збираються приїхати на побачення з Романом Сущенком

Марк Фейгін, який захищає ув’язненого в Москві українського журналіста Романа Сущенка у понеділок буде в Лефортово у свого підзахисного, де уточнить дати його побачення з родиною, а також дзвінка синові.

Про це адвокат розповів в інтерв’ю «Укрінформу».

«У понеділок йду в Лефортово, до Романа Сущенка. Уточнимо терміни дзвінка Романа синові Максиму. Нагадаю, що 15 липня тому виповнилося 10 років, але батько не мав можливості подзвонити. Тепер ось слідство дозволило їм поспілкуватися. Також потрібно погодити дату приїзду до Сущенка дружини Анжеліки і дочки Юлії на побачення у в’язницю», – сказав Фейгін.

Він також повідомив, що минулого тижня його з підзахисним ознайомили з висновками ряду експертиз.

«Психолого-психіатрична експертиза очікувано підтвердила осудність Сущенка. Про іншу експертизу говорити не можу внаслідок засекреченности справи», – уточнив адвокат.

Як повідомлялося, суд Москви 13 липня відхилив скаргу захисту Сущенка на продовження його арешту ще на три місяці - до 30 вересня.

Нагадаємо, що журналіста «Укрінформу» Романа Сущенка в порушення міжнародних правил затримали 30 вересня 2016 року у Москві, куди він прибув з приватною поїздкою. 7 жовтня йому пред'явили звинувачення у «шпигунстві».

У ФСБ Росії заявили, що Сущенко є співробітником Головного управління розвідки Міноборони України. У ГУР МОУ спростували цю заяву.

Комісія з питань безпеки та співробітництва в Європі (Гельсінська комісія США) внесла Сущенка до списку політв'язнів, утримуваних в Росії.

Як відомо, власного кореспондента Укрінформу у Франції Романа Сущенка, в порушення міжнародних правил, затримали 30 вересня 2016 року в Москві, куди він прибув з приватною поїздкою. 7 жовтня йому було висунуто обвинувачення у шпигунстві. У ФСБ Росії заявили, що Сущенко є співробітником Головного управління розвідки Міноборони України. У ГУР МОУ спростували цю заяву. Термін утримання Романа Сущенка під вартою було продовжено до 30 вересня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: