Фігуранта «справи 2 травня» Ільницького оголосили у розшук

Фігуранта «справи 2 травня» Ільницького оголосили у розшук
Владислав Ільницький 

У 2015 році Владислав Ільницький утік з-під домашнього арешту

Фігуранта «справи 2 травня» Владислава Ільницького оголосили у розшук 16 серпня.

Про це повідомили в прокуратурі Одеської області.

Іллічівський міський суд 16 серпня задовольнив клопотання представника прокуратури Одеської області про затримання обвинуваченого Ільницького з метою приводу, а також оголошення його у розшук.

Зазначається, що до матеріалів справи суд долучив відповідь прикордонної служби щодо відсутності інформації про офіційний перетин державного кордону Ільницьким.    

«Крім того судом відповідно до ст. 335 КПК України прийнято рішення про виділення в окреме провадження та зупинення судового розгляду стосовно вказаної особи до її розшуку», — зазначили в прокуратурі.

14 серпня Ільницький не з'явився на судове засідання до Іллічівського міського суду (місто Чорноморськ Одеської області).

Водночас прокуратура області вимагала інформацію щодо перетину обвинуваченим державного кордону.

Раніше повідомлялося, що підозрюваного у «справі 2 травня» Ільніцького протримали у СІЗО аеропорту «Домодедово» понад добу, а потім заборонили йому в'їзд у Росію.

Нагадаємо, напередодні Владислава Ільніцького затримали в Росії.

Ільницький був так званим куликовцем, тобто проросійським активістом. Його затримали одразу після трагедії 2 травня. Він перебував у СІЗО, а в серпні 2015 року Малиновський райсуд відпустив його під домашній арешт. Наразі для Ільницького запобіжного заходу не визначили.

2 травня 2014 в Одесі відбулися сутички між сепаратистами і проукраїнськими активістами. У результаті стрілянини та підпалу Будинку профспілок постраждали понад 200 осіб, загинули 48 осіб.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: