Фінляндія посилює вимоги для видачі віз росіянам

Фінляндія посилює вимоги для видачі віз росіянам

Раніше шенгенську візу росіянам найчастіше оформляли без супровідних документів

Фінляндія з 1 вересня почне вимагати у росіян при подачі заяви на шенгенську візу всі необхідні супровідні документи відповідно до директив ЄС.

Про це у середу повідомило міністерство закордонних справ Фінляндії.

«З 1 вересня посольство Фінляндії в Москві, генеральне консульство в Санкт-Петербурзі та офіси в Петрозаводську і Мурманську будуть слідувати спільній візовій політиці ЄС у тому, що стосується супровідних документів для візових заяв», - йдеться у повідомленні.

Відзначається, що Фінляндія і раніше за необхідності запитувала у росіян більш детальні документи при подачі заяви на візу.

«Однак починаючи з вересня 2019 року Фінляндія систематично запитуватиме ті ж підтверджувальні документи, що й інші країни Шенгенської зони», - додали у відомстві.

Раніше шенгенську візу росіянам найчастіше оформляли без супровідних документів.

Що стосується змін для російських туристів, то їм необхідно буде надавати детальний опис плану поїздки та підтвердження наявності фінансових коштів — виписку з банківського рахунку за останні три місяці, довідку з місця роботи із зазначенням зарплати або свідоцтво про володіння власністю в РФ.

Громадяни, які мають власність на території Шенгенської зони, повинні будуть, як і туристи, надавати документи про наявність коштів.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: