ФСБ перетворилася на фабрику брехні. У Полторака заперечують затримання «українських диверсантів» у Криму

ФСБ перетворилася на фабрику брехні. У Полторака заперечують затримання «українських диверсантів» у Криму
ФСБ РФ в окупованому Криму

У реальності ніяких диверсантів ФСБ не затримувала, оскільки їх у Криму та Севастополі немає, заявили в Міноборони України

У Міністерстві оборони України спростовують інформацію ФСБ Росії про затримання в окупованому Росією Севастополі нібито учасників диверсійно-терористичної групи Головного управління розвідки Міноборони України.

«У реальності ніяких диверсантів ФСБ не затримувала, оскільки їх у Криму і Севастополі немає. Російські спецслужби таким чином намагаються показати свою ефективність, вводячи вкотре в оману своє найвище російське керівництво, народ і міжнародну спільноту», – повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко в коментарі агентству «Інтерфакс-Україна».

За його словами, якщо проаналізувати останні заяви ФСБ РФ, їхні попередні висловлювання, то «можна зробити висновок, що ФСБ перетворилася на фабрику брехні».

Нагадаємо, у ФСБ РФ заявили про нібито затримання 9 листопада в Севастополі учасників «диверсійно-терористичної групи Головного управління розвідки Міноборони України», які начебто планували «організацію диверсійних акцій на об'єктах військової інфраструктури і життєзабезпечення півострова Крим».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: