Ганапольський розповів, як отримав українське громадянство

Ганапольський розповів, як отримав українське громадянство
Матвій Ганапольський

Ганапольський пишається тим, що визнали його «справжність»

Відомий ведучий Матвій Ганапольський, який нещодавно отримав українське громадянство, каже, що це йому вдалося дуже просто. Про це він сказав в інтерв’ю «Главкому».

«Отримати в Україні українське громадянство не тільки просто, а дуже просто. Оскільки я народився в Україні, за українським законодавством для цього не потрібно втручання президента. Треба зайти в найближчий паспортний стіл, написати заяву, прикласти свідоцтво про народження і десь за тридцять днів отримати український паспорт», - розповів журналіст.

Він заявив, що пишається тим, що визнали його «справжність». «Це важлива історія в моєму житті», - зазначив Ганапольський.

При цьому він не відповів на запитання, чи вже відмовився від російського громадянства.

25Глава АП (станом на липень 2016 року) Борис Ложкін вітає журналіста Матвія Ганапольського з отриманням українського громадянства

Матвій Ганапольський народився у Львові, в 70-х роках переїхав до Москви, де працював у театрі та на телебаченні, а з 1991 року розпочав співпрацю з радіостанцією «Ехо Москви», яка з часом стала ледь не найгучнішим опозиційним рупором. Не перериваючи співпраці з «Ехом», Ганапольський повернувся до Києва, де в 2014 році йому запропонували вести ефір на радіо «Вєсті».

Цього літа Ганапольський отримав українське громадянство.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: