Газові олігархи хочуть перевиборів, щоб заробляти на російському газі, - нардеп

Газові олігархи хочуть перевиборів, щоб заробляти на російському газі, - нардеп
Народний депутат Сергій Висоцький

Нардеп Висоцький розповів, хто і для чого провокує конфлікти в парламенті

Група газових олігархів, до якої належить екс-голова адміністрації президента Віктора Януковича Сергій Льовочкін, через своїх людей як у владі, так і в опозиції провокують конфлікти, щоб розхитати ситуацію і дестабілізувати державу. Про це заявив народний депутат із фракції «Народний фронт» Сергій Висоцький в інтерв’ю виданню «Цензор».

«Тому що захід у Раду більшого відсотка Опозиційного блоку, «Нашого краю», який ведуть ці ж «газовики» і їх союзники на Банковій, а також якихось, умовно кажучи, єврооптимістів, які не будуть нікому заважати і серед яких є люди, яких пов'язують з Льовочкіним, Григоришиним, дозволить групі «газовиків» захопити більший політичний простір. Тоді можна зв’язати президента якимись формальними зобов'язаннями», - сказав він.

«Боротьба йде, взагалі-то, за це. А зайшовши в парламент і отримавши контроль над значною частиною Ради, якого у них зараз немає, зможуть маніпулювати і знову продавати Україну Росії», - наголосив Висоцький.

Він зазначив, що після цього «почнуться якісь історії про прямі поставки російського газу і так далі».

«Російський газ - основний ресурс, на якому будувався вплив групи «РосУкрЕнерго». І для того, щоб відновити постачання російського газу, вони готові пожертвувати будь-якими інтересами України», - сказав народний депутат.

«Льовочкін був одним з тих, хто торпедував широку коаліцію в нашому парламенті і відставку Кабміну Яценюка. Це ж факт», - підкреслив він.

«Звичайно, можна розповідати багато легенд про Арсенія, але зрозуміло, чому так відбувалося - він же «довбанув» по газовим контрактам з Росією. А ця група зав'язана тільки на російські газові інтереси. Президенти змінювалися, «газовики» кожен раз сприяли цій зміні», - резюмував Висоцький.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: