«Газпром» вирішив потягатися з Голлівудом: почне знімати кіно

«Газпром» вирішив потягатися з Голлівудом: почне знімати кіно

Нині у виробництві кіностудії «Газпрому» вже перебуває 18 серіалів

Холдинг «Газпром-медіа» офіційно оголосив про створення кіностудії «Кіно і телебачення» (КІТ), яка займеться виробництвом серіалів, повнометражних і документальних фільмів, пише ТАСС.

Нині у виробництві кіностудії вже перебуває 18 серіалів для показу в прайм-тайм на замовлення Першого каналу, НТВ, ТНТ та інших телеканалів. Також КІТ спільно з компанією «Централ партнершип» справила два повнометражні фільми – епічний блокбастер «Легенда про Коловрата» і фільм про події часів блокади Ленінграда.

Як зазначив генеральний директор холдингу «Газпром-медіа» Дмитро Чернишенко, тема виробництва російського кіноконтенту стратегічна. «Ми приймаємо серйозні інвестиційні рішення зі створення великої кількості російського контенту. Ми абсолютно впевнені, що майбутнє саме за нашим національним російським контентом, незважаючи на те, що в різний історичний час у нашій країні дивилися різні серіали, різні фільми», – сказав він.

Як повідомлялось, російський телеканал RT отримає 1,22 млрд рублів «на створення, розвиток, підтримку та розповсюдження телевізійного каналу французькою мовою», йдеться у законопроекті про федеральний бюджет РФ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: