Генпрокуратура обшукує вісім об'єктів у справі Майдану

Генпрокуратура обшукує вісім об'єктів у справі Майдану
Фото з відкритих джерел

У кого ще тривають обшуки, крім Клюєва і Сівковича, прокурор коментувати відмовилася

Генпрокуратура проводить обшуки у восьми приміщеннях екс-високопосадовців та їх родичів у справі розгону протестів під час Революції Гідності, заявила прокурор ГПУ Ольга Коріняк, пише Українська правда.

«Обшуки тривають на 8 об'єктах. Поки що ми кажемо лише про пана Клюєва і пана Сівковича. Йде мова про співучасть і інших осіб в цих злочинах», - зазначила вона.

У кого ще тривають обшуки, прокурор коментувати відмовилася. «Це окремі вісім приміщень, які в правах користування підозрюваних і їх родичів», - сказала лише прокурор.

За її словами, обшуки все ще тривають. Слідчі шукають доказову базу, яка може підтверджувати їх участь у злочинах і докази, які можуть вказувати на їхнє місце перебування. Водночас на запитання журналістів, як слідчі переплутали дім лідера фракції Радикальна партія Олега Ляшка з будинком Клюєва, Коріняк зазначила: «Ділянка, на яку прибули слідчі, обмежена єдиним парканом. Там не було розпізнавальних знаків щодо конкретної будівлі, тому це лише технічна ситуація». На запитання, чи виникали перешкоди під час цих обшуків, вона відповіла: «Перешкод не було».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: