Генпрокуратура затримала на хабарі чиновницю Мін'юсту

Генпрокуратура затримала на хабарі чиновницю Мін'юсту

Затримали начальницю Міністерства юстиції Алісу Оскірко

Генеральна прокуратура України (ГПУ) затримала на хабарі начальницю управління акредитації, контролю та моніторингу суб'єктів державної реєстрації Міністерства юстиції Алісу Оскірко та її заступника. Про це повідомляє прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган на своїй сторінці у Facebook.

«Викрито та затримано одного із начальників управлінь Департаменту державної реєстрації та нотаріату Міністерства юстиції України, заступника начальника цього ж управління та фізичну особу-пособника, які вимагали та одержали неправомірну вигоду у розмірі майже 200 тис. гривень за не перешкоджання у здійсненні діяльності одного з підприємств у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», - йдеться у повідомленні.

Також про викриття чиновниці написав на своїй сторінці у Facebook генпрокурор Юрій Луценко.

«На черговому транші хабаря затримано начальника і заступника підрозділ», - пише генпрокурор.    

Як зазначає Сарган, наразі тривають  слідчі дії. За їх наслідками особам буде оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою у великому розмірі або вчинене службовою особою, яка займає відповідальне становище, або за попередньою змовою групою осіб, або повторно, або поєднане з вимаганням неправомірної вигоди), а судом обрано запобіжний захід.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: