Геращенко розказала, як їй дзвонили «помічники Москалькової»

Геращенко розказала, як їй дзвонили «помічники Москалькової»
Ірина Геращенко

За словами Геращенко, українська сторона чекає від Москалькової офіційних вибачень перед Денісовою

Невідомі «помічники» російського омбудсмена Тетяни Москалькової у вівторок, 3 липня, намагалися поговорити по телефону з першим віце-спікером Верховної Ради Іриною Геращенко.

Про це Геращенко повідомила на своїй сторінці в Facebook.

«Сьогодні до моєї приймальні зателефонували з російського номеру, представилися моїм секретарям.... Кірой, помічником, омбудсвумен Москалькової, мовляв «Татьяна Николаевна через 5 минут хочет поговорить с вами о вашем заявлении по заключенным». Звичайно, я впевнена, що це були фсбшні пранкери…» - написала Геращенко.

Вона каже, що передала секретарям, «аби ті передали «Москальковій», що вона веде сесію, й порадила через секретарів «Москальковій» спілкуватися з українською омбудсвумен.

«Хоча й з Москальковою «через 5 минут» я б, звичайно, не говорила», - підкреслила перший віце-спікер.

При цьому вона зауважила, що українська сторона чекає від Москалькової офіційних вибачень перед Денісовою «за відверто хамську поведінку, не гідну інституту омбудсмена».

«Коли її джип ледь не збив пані Людмилу, а «бояриня Москалькова» навіть не вийшла привітатися, й зробила все, аби зірвати домовленості президентів. Тому, панове пранкери чи секретарки Кіри, передайте пані Москальковій, що їй варто якнайшвидше вибачитися перед українською омбудсвумен», - написала Геращенко.

Також вона зазначила, що Україна чекає офіційної реакції РФ щодо української ініціативи передати 23 злочинців чи підозрюваних в злочинах задля звільнення українців.

«Третє: українська влада працює в тісній координації: АП, МВС, я, офіс омбудсвумен, тому не варто нас розводити, не вдасться», - підкреслила перший віце-спікер.

Нагадаємо, раніше Геращенко озвучила список громадян Росії, які засуджені в Україні за підготовку терактів чи участь у військових діях, і яких пропонують обміняти на українських політв'язнів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: