Геращенко розповів, як росіяни готували проти нього диверсію

Геращенко розповів, як росіяни готували проти нього диверсію
Антон Геращенко

Громадянин РФ підпалив автомобіль, який, як він вважав, належить сім’ї Геращенка

Спецслужби Російської Федерації планували диверсію проти народного депутата і радника міністра внутрішніх справ Антона Геращенка.

Про це сам Геращенко повідомив в ефірі програми «Право на владу» на телеканалі «1+1», коментуючи відео з камер спостереження в будинку, де він проживає.

«На цей раз об'єктом було не вбивство, об'єктом було спалення автомобіля. Події відбулися в 5:21 21 жовтня цього року. Автомобіль стояв біля мого під'їзду. Громадянин Російської Федерації, який підпалює автомобіль - отримав завдання з Росії знищити автомобіль, на якому (як йому здавалося) їздить моя дружина. Вони вистежували дівчину, яка схожа на мою дружину, думали, що це вона. Хоча насправді автомобіль належить дівчині, яка просто живе в цьому під'їзді по сусідству», - сказав Геращенко.

За словами нардепа, через вісім хвилин після цього в одному з київських пабліків у соцмережі Facebook була викладена інформація з фотографіями спаленої машини, причому іншої.

«Що нібито бійці батальйону «Донбас» підірвали машину дружини Антона Геращенка. Насправді це зробив громадянин Російської Федерації, який був затриманий сьогодні Службою безпеки України, коли він ішов з гранатою в руках, переодягнений у форму співробітника поліції і готувався здійснювати новий терористичний акт», - додав нардеп.

Також нардеп зазначив, що вранці після підпалу повинна була розганятися інформаційна кампанія по даній події, проте в пабліку вчасно повідомили про те, що це «фейк».

«Хитра провокація готувалася. Мета була - зіштовхнути лобами мене, як члена команди міністра внутрішніх справ, з мітингувальниками перед Верховною Радою», - сказав Геращенко.

Як повідомляв «Главком», 2 листопада в СБУ повідомили, що співробітники спецслужби з’ясували, що громадянин РФ, який тимчасово проживає в Дніпропетровській області, вночі 21 жовтня 2017 року на замовлення російської сторони спалив автомобіль, який належить родині одного з народних депутатів України. 

Раніше повідомлялося, що СБУ затримала в Києві громадянина Росії, який прибув в столицю з гранатами та «коктейлями Молотова».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: