Герой України Степан Хмара поскаржився, що в часи Януковича його поважали більше, ніж зараз

Герой України Степан Хмара поскаржився, що в часи Януковича його поважали більше, ніж зараз
Степан Хмара

При Порошенкові його жодного разу не запрошували на державні заходи

Дисидент, політв’язень, депутат Верховної Ради першого скликання Степан Хмара скаржиться на зневажливе ставлення. Про це він сказав в інтерв'ю «Главкому».

«Кілька років тому я був у Литві. Депутати парламенту Литви, які ухвалили закон про незалежність країни мають величезну повагу, вони допомагають працювати теперішньому парламенту. А у нас навпаки. У нас ставлення до депутатів першого скликання якесь зневажливе», - зазначив Хмара.

На його думку, наші молоді депутати не хочуть вчитися. «У політиці вони ще нічого не розуміють, бозна що верзуть… Потрібно навчитися слухати і користуватися досягненнями, які уже є. Саме так в інших суспільствах», - сказав він.

«От на Сході є старійшини, люди дослухаються до їх думки, бо вони мають життєвий досвід. А у нас цього немає. У нас кожен президент, який приходить вважає, що держава починається з нього», - зазначив Хмара.

Він розповів, що при нинішньому президентові Петру Порошенку його на державні заходи жодного разу з Адміністрації глави держави не надсилали запрошення. «Це, звичайно, не персональна справа президента, розсилати запрошення, але мій статус такий, що відповідно до протоколу, Герої України, ветерани політики запрошуються на такі заходи. Навіть за Януковича завжди надсилали запрошення, хоча я ніколи не ходив, бо це була моя позиція. Але ж надсилали - дотримувалися етикету», - поскаржився Хмара.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: