Гітарист The Rolling Stones розповів, як йому видалили ракову пухлину

Гітарист The Rolling Stones розповів, як йому видалили ракову пухлину
Ронні Вуд: Я чортів везунчик

У Ронні Вуда було виявлено рак легенів, але йому допомогла операція

У гітариста рок-групи The Rolling Stones Ронні Вуда виявлено рак легенів. Про це музикант розповів в інтерв'ю виданню Daily Mail.

Вуд розповів виданню про те, що рак легенів у нього виявили при обстеженні в травні 2017 року під час звичайного медичного огляду перед гастрольним туром. Також він зазначив, що не має наміру проводити хіміотерапію.

«Я для себе вирішив, що якщо рак буде поширюватися, то я не погоджуся на хіміотерапію. Я не збираюся втрачати своє волосся», - заявив Вуд.

Він також розповів, що лікарям знадобився тиждень для більш ретельної діагностики. У цей час, згадує музикант, «все висіло на волосині».

За словами Вуда, пухлина не розросталася, тому досить було однієї операції з її видалення.

«Зараз я в порядку, але змушений перевірятися кожні три місяці. Вони рано його (рак, - ред.) знайшли. Люди повинні перевірятися. Серйозно, люди повинні перевірятися. Я чортів везунчик, а значить, у мене дуже потужний ангел-хранитель», - розповів він.

Нагадаємо, Ронні (Рональд) Вуд народився у Великій Британії у 1947 році. У 1964 році він почав свою кар'єру в групі The Birds. З 1975 року він грає у складі групи The Rolling Stones. Також він виступає в складі групи The Faces.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: