Глава ЦРУ закликав Трампа не вірити Путіну

Глава ЦРУ закликав Трампа не вірити Путіну
Джон Бреннан

Бреннан: Росія – країна, яка дбатиме лише про власні інтереси, часто за рахунок заподіяння шкоди інтересам інших країн

Директор ЦРУ Джон Бреннан сказав президенту США Дональду Трампу, що будь-яка міра США, спрямована на розірвання ядерної угоди з Іраном, буде вершиною безумства, а також попередив: що не слід довіряти Росії. Про це пише видання The Times.

У матеріалі йдеться, що Бреннан «закликав Трампа проявляти обережність, маючи справу з Путіним». «Росія – країна, яка дбатиме лише про власні національні інтереси, часто за рахунок заподіяння шкоди інтересам інших країн, – сказав шеф ЦРУ. – Не думаю, щоб російські обіцянки було виконано».

Видання наголошує: глава ЦРУ підтвердив, що Росія спробувала вплинути на вибори у США за допомогою комп'ютерних зломів і поширення неправдивої інформації.

Крім того, Бреннан закликав майбутню адміністрацію не повертатися до тортур, що застосовувалися ЦРУ після терактів 11 вересня. Трамп раніше казав, що розгляне можливість повернення до тих методів, нагадує видання.

Як повідомлялося, незабаром (15 грудня) новообраний президент США мільярдер Дональд Трамп проведе прес-конференцію, на якій обговорить свій відхід від бізнесу, аби зосередитися на управлінні країною. Відповідне повідомлення він розмістив 30 листопада на своїй сторінці в мережі мікроблогів Twitter.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: