Глава Держкомзему часів Януковича тепер у Росії постить в соцмережі свої еротичні фото

Глава Держкомзему часів Януковича тепер у Росії постить в соцмережі свої еротичні фото

Тимченко не приховує своє красиве життя

Колишній глава Державного земельного агентства Сергій Тимченко веде активне життя в Instagram. У його акаунті багато дуже особистих фотографій і відео. Серед них є інтимні фото з дружиною. Наприклад, жінка в бікіні з газонокосаркою, подружжя Тимченко у ванній, вагітна дружина колишнього чиновника.

Багато світлин зроблені з геотегами - турецька Анталія, Москва, Жуковка (один з найпрестижніших дачних селищ Підмосков'я) і т.д.
Судячи з фото, колишній чиновник часів Януковича не бідує, а проводить час за заняттями спортом в формі з російським і китайськими прапорами, на морі, на вечірках. Його дружина на одному з відео говорить в мікрофон, що Україна - країна можливостей, а вона ніде не працює.
Також Тимченко розмістив фото, де він дає прес-конференцію в Кабінеті міністрів України. Під фото він написав, що пишається своїм минулим.

Тимченко не приховує своє красиве життя і пояснює це під однією з фотографій так: «Це найкращі миті мого життя і мені ніколи не було соромно ні за себе, ні за свою дружину. Я відверто зневажаю громадську думку, насолоджуючись кожною миттю сьогодні, бо завтра може і не бути. Дивно, що нікого не напружує море крові, насильства, яке щоденним потоком вигодовують нам ЗМІ, а красиві тіла, пристрасть, любов викликає таку напругу. Це - інтернет, і я ділюся своїм життям, думкою і цінностями для того, щоб багато людей не падали духом і вірили, що в цьому світі все можливо, якщо цього по-справжньому захотіти. Ну, а кому не подобається нехай не дивляться!».
Нагадаємо, Тимченко очолював Держземагентство протягом трьох років з 2011 по 2014 роки. Він також був радником глави Ради національної безпеки і оборони, коли його очолювала Раїса Богатирьова, помічником кількох народних депутатів-регіоналів. Експерти називали його «людиною Андрія Клюєва», а також кращим другом Олександра Януковича, сина Віктора Януковича. Згідно з даними сайту МВС, Сергій Тимченко не числиться в розшукових базах правоохоронних органів.
Джерело: ТСН

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: