Глава Київської держадміністрації часів Януковича став співвласником «Тоніса»

Глава Київської держадміністрації часів Януковича став співвласником «Тоніса»

Колишній депутат Верховної Ради від Партії регіонів Володимир Макеєнко на початку 2014 року нетривалий час очолював Київську міськадміністрацію

Екс-регіонал Володимир Макеєнко став співвласником телеканалу «Тоніс».

Про це він повідомив під час прес-конференції, передає «Детектор медіа».

«Це буде стовідсотково проукраїнский канал. Це буде нова якість телеканалу «Тоніс», – сказав Макеєнко.

«На сьогоднішній день я володію 9,5% телеканалу, все інше у власності телеканалу", - додав він.

Проте Макеєнко уникнув прямої відповіді щодо вартості цих 9,5% та заперечив будь-яку причетність оточення президента до купівлі телеканалу.

«Ніяких нарад в Адміністрації президента у мене з цього приводу не було. Я радився лише зі своєю дружиною, бо це наші спільні гроші», - сказав Макеєнко.

Володимир Макеєнко – народний депутат кількох скликань, представник партій «Солідарність», «Наша Україна», «Регіони України», Партія регіонів, колишній заступник голови фракції Партії регіонів, колишній голова Київської міської державної адміністрації (січень-березень 2014 року). У лютому 2014 року вийшов з лав Партії регіонів.

Як повідомлялося, кколишній генпродюсер телеканала Мураєва очолив «Тоніс». Таким чином, генеральний продюсер NewsOne Олексій Семенов, а також телеведучі Євген Кисельов і Матвій Ганапольський звільнилися з телеканалу NewsOne, щоб перейти працювати на телеканал Тоніс.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: