Глава російського Союзу журналістів присоромив колег, які заявили про домагання Слуцького

Глава російського Союзу журналістів присоромив колег, які заявили про домагання Слуцького
Павло Гусєв
YouTube

Павло Гусєв примудрився перетворити жертв домагань на винних

Журналістки, які не відразу розповіли про домаганнях Леоніда Слуцького, принизили професію. Таку думку в ефірі каналу RTVI висловив глава Спілки журналістів Москви Павло Гусєв.

Напередодні спікер Держдуми В'ячеслав Володін порадив журналісткам, які вважають парламент небезпечним, змінити роботу. Комісія Держдуми з етики запросила від депутата Леоніда Слуцького пояснень з приводу скарг про домаганнях з його боку. Про це радіостанції «Эхо Москви» розповів голова комісії Отарі Аршба. Він додав, що, незалежно від рішення комісії, мова не може йти про позбавлення Слуцького депутатського мандата.

Як повідомляв «Главком», чотири журналістки звинуватили в домаганнях депутата Леоніда Слуцького.

Раніше в ефірі телеканалу «Дождь» дві журналістки, які працюють у Державній думі РФ, і продюсер одного з російських телеканалів заявили про сексуальні домагання з боку депутата Держдуми від ЛДПР Леоніда Слуцького. 

Одна з них анонімно повідомила, що Слуцький домагався її у 2017 році у своєму кабінеті. Інша також на умовах анонімності заявила, що не дала розголосу домаганням Слуцького зі страху втратити можливість працювати в Держдумі.

Продюсер одного з телеканалів розповіла «Дождю», що зіткнулася з непристойною поведінкою Слуцького, коли запрошувала його на ефір. За її словами, на смс він відповідав, що «прийде до студії, тільки якщо я з ним повечеряю, а коли прийшов, намагався поцілувати в губи і помацати за сідниці».

Сам Слуцький відкинув звинувачення в домаганнях і пригрозив телеканалу судовим позовом.

Крім того, заступник головного редактора RTVI Катерина Котрікадзе розповіла в прямому ефірі телеканалу про те, що в 2011 році депутат російської Держдуми Леонід Слуцький її домагався.

6 березня журналістка російської служби ВВС Фаріда Рустамова відкрито звинуватила депутата Державної Думи Росії Ігоря Слуцького в сексуальних домаганнях. Також вона представила аудіозапис, на якому чути як Слуцький пропонує їй відносини.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: