Година запитань до уряду: Кістіон виправдовувався за обійми зі Злочевським

Година запитань до уряду: Кістіон виправдовувався за обійми зі Злочевським
Фото OstanniPodii.com

Віце-прем’єр не зізнався, про що говорив з урядовцем Януковича

Сьогодні у Верховній Раді під час години запитань до уряду віце-прем’єр-міністр Володимир Кістіон був змушений доповідати нардепам про те, про те, чому і про що спілкувався із Миколою Злочевським – члена уряду часів Віктора Януковича, власника найбільшої приватної газовидобувної компанії України Burisma. Із відповідним запитанням до нього звернувся нардеп від «Батьківщини» Ігор Луценко.

«Другого червня я справді був у Монако  на енергетичному форумі. Його організатор – Інститут Адама Сміта. Хто ще був учасником заходу – я до останнього не знав», - переконував Кістіон. Він також розповів, що на його думку, участь України у таких заходах є обов’язковою, адже, серед іншого, обговорювалась тема будівництва газопроводу «Північний потік 2».

На активну жестикуляцію Луценка з місця (у нього був виключений мікрофон) та запитання, чого, мовляв, фотографувались поруч зі Злочевським, Кістіон відповів: «Не тільки з паном Злочевським - там був і принц Монако, і екс-президент (Польщі) Олександр Квасьневський».

Зауважимо, що запитання про тему розмови зі Злочевським Кістіон залишив без відповіді.

Як відомо, Кістіон - один з найближчих соратників прем’єр-міністра Володимира Гройсмана, його довірена особа.

Читайте також інтерв'ю Володимира Кістіона «Главкому»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: