Голодування Савченко: сестра Віра розказала про проблеми зі здоров'ям у Надії

Голодування Савченко: сестра Віра розказала про проблеми зі здоров'ям у Надії
Надія Савченко

Надії дають таблетки від шлунка

Сестра Надії Савченко заявила, що після оголошення голодування стан її здоров'я погіршився. Про це Віра Савченко сказала в ефірі «Громадського радіо».

«Надія вирішила не акцентувати увагу на цьому питанні, але, коли вже йде кривава блювота, не акцентувати увагу важко. Їй дають таблетки від шлунка, це сказав лікар в слідчому ізоляторі, а так вона п'є воду і попросила краплі для носа », - зазначила вона.

Крім того, Віра уточнила, що за сестрою слідкує лікар, тому що у неї вже спостерігаються перші спазми шлунку. За її словами, Надія Савченко знаходиться в одиночній камері в ізоляторі тимчасового утримання СБУ в Аскольдовому провулку в Києві, де встановлено цілодобове відеоспостереження.

23 березня 2018 року суд обрав запобіжний захід нардепу Надії Савченко у вигляді утримання під вартою до 20 травня без можливості внесення застави. Також, нардеп розкритикувала свою камеру і оголосила голодовку.

Омбудсмен Людмила Денисова пообіцяла особисто стежити за дотриманням прав Савченко.

Апеляційний суд Києва 29 березня, відмовився задовольнити скаргу адвокатів народного депутата Надії Савченко і залишив її під арештом.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: