Гостинність по-російськи: припаркуватися в окупованій Ялті дорожче, ніж у Москві

Гостинність по-російськи: припаркуватися в окупованій Ялті дорожче, ніж у Москві

В адміністрації Ялти вважають чинну нині ціну на паркування недостатньо високою

В очікуванні масового напливу туристів в окупованій Ялті вирішили підвищити вартість парковки, повідомляє місцеве видання «Новости Крыма».

Видання зазначає, що на сьогодні в місті діє 52 муніципальні парковки. На них діє єдиний тариф – 60 рублів за годину, що можна порівняти з цінами в Москві в «обручі» між Бульварним і Садовим кільцями (за межами Садового кільця парковка коштує на третину дешевше), а по вихідних і святкових днях плата і зовсім скасовується.

Водночас в адміністрації Ялти вважають чинну ціну недостатньо високою, пише «Новий день». Дефіцит парко-місць у несезон становить 29 тисяч місць, заявляють чиновники, а деякі кидають автомобіль на цілий день. У мерії вважають, що підвищення ціни дозволить збільшити машинооборот на парковках.

При цьому на центральних вулицях Ялти, Київській та Московській, від площі імені Леніна до Південнобережного шосе планується взагалі заборонити парковку.

Як повідомлялось, нині на території окупованого Криму лише 52 пляжам видано експертні висновки про відповідність санітарним правилам.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: