ГПУ каже, що рахунки Андрія та Сергія Клюєвих знаходяться під арештом

ГПУ каже, що рахунки Андрія та Сергія Клюєвих знаходяться під арештом

ГПУ не каже, у яких саме країнах арештоване майно братів Клюєвих і на яку суму

Майно та банківські рахунки колишнього секретаря Ради національної безпеки й оборони, екс-голови Адміністрації президента Андрія Клюєва та його брата Сергія арештовані у рамках кримінальних проваджень, які розслідує ГПУ як в Україні, так і за кордоном. Про це йдеться у відповіді Генеральної прокуратури України на запит УНН.

«З метою забезпечення заходів кримінального провадження на майно, у тому числі банківські рахунки підозрюваних (Андрія та Сергія Клюєвих – ред.), як на території України так і за кордоном, накладено арешт», - йдеться у відповіді на запит.

При цьому у ГПУ не уточнили, у яких саме країнах арештоване майно братів Клюєвих і на яку суму.

Разом з тим, у відомстві нагадали, що ГПУ здійснює досудове розслідування у кримінальних провадженнях за підозрою Андрія та Сергія Клюєвих у вчиненні низки кримінальних правопорушень.

«У зв’язку з невстановленням місцезнаходження підозрюваних, їх оголошено у розшук», - йдеться також у відповіді на запит.

25 січня 2017 року Печерський райсуд Києва відмовився дозволити Генеральній прокуратурі почати заочне розслідування проти пана Клюєва.

На початку травня цього року стало відомо, що Інтерпол зняв з розшуку Андрія Клюєва.

У липні 2017 року стало відомо, що Печерський райсуд Києва надав департаменту спеціальних розслідувань Генпрокуратури тимчасовий доступ до внутрішньовідомчого листування президента та його адміністрації, Міністерства внутрішніх справ, Державної прикордонної служби та київського відділку поліції за листопад 2013 року – лютий 2014 року.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: