Грицак заявив, що справу Столярової розслідують і «без підказок Авакова»

Грицак заявив, що справу Столярової розслідують і «без підказок Авакова»

«Я б хотів, аби Нацполіція займалася своїми справами, оскільки ми не оцінюємо дії Нацполіції», – сказав Грицак

Глава Служби безпеки України Василь Грицак заявив, що очолюване ним відомство проводить дослідження щодо журналістки Марії Столярової «без підказок Авакова». Про це він сказав на брифінгу.

«Марія Столярова, якій було заборонено в'їзд (на територію України), – на сьогодні матеріали щодо її справи проходять дослідження, без підказок Авакова. Ми самі знаємо, що робити, свою роботу ми робимо нормально. А я б хотів, аби Нацполіція займалася своїми справами, оскільки ми не оцінюємо дії Нацполіції», – сказав Грицак.

Раніше міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, що ідеолога інформаційної політики «Інтера», громадянина Росії Шувалова має бути вислано співробітниками СБУ з країни. Глава МВС зазначив, що є достатня кількість фактів і доказів антидержавної позиції телеканала і закликав СБУ відреагувати на них.

У відповідь на це прес-служба СБУ оприлюднила заяву, в якій «висловила подяку» Авакову за нагадування змісту прямих обов'язків СБУ, якими вона «наполегливо і професійно займається щодня».

Нагадаємо, СБУ видворило з України екс-журналістку «Інтера» Марію Столярову. Їй заборонено в'їзд до України протягом п'яти років.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: